Caută
Close this search box.

Benzi desenate și cărți noi pentru iubitorii de comics

East European Comic Con se va desfășura în Capitală, la Romexpo, în perioada 5 – 7 mai.

”Sâmbătă, 6 mai, de la ora 10.00, în pavilionul C3 al complexului Romexpo, HAC!BD va prezenta în premieră numărul 33 al reviste de benzi desenate HAC! în cadrul unui panel cu tematică horror. Asta pentru că noul număr HAC! este unul special: el readuce în atenția cititorilor basmul ”Capra cu trei iezi”, într-o bandă desenată ce nu se sfiește să arate scenele cu adevărat înfiorătoare din ceea ce ar putea fi catalogat drept prima povestire de groază din literatura română”, precizează un comunicat de presă, difuzat de Editura HAC!BD.

Duminică, 7 mai, de la ora 13.00, în același loc, HAC!BD va prezentat romanul ”Haiganu. Furia Oarbă”, a doua parte a unei trilogii fantasy de extracție românească ce poartă semnătura lui Marian Coman. Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan, romanul duce mai departe povestea din primul volum al seriei, ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, într-un univers fantastic ce-și trage seva din mitologia traco-dacă și din folclorul românesc. Cei care vor vizita standul SuperErou de la Comic Con vor avea ocazia să intre în posesia unui exemplar dintr-o ediție specială a romanului limitată la doar 300 de exemplare, numerotate și semnate de autor.

Tot la standul SuperErou, iubitorii de comics vor avea ocazia să descopere sute de reviste americane, alături de tricouri, figurine, jucării și multe alte chestii geek.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri