Caută
Close this search box.

Calea Victoriei redevine pietonală de Ziua Copilului

Calea Victoriei redevine pietonală în perioada 1-4 iunie, când vor fi organizate o serie de evenimente dedicate Zilei Internaţionale a Copilului.

În weekend, între orele 10.00 – 21.00, bucureştenii sunt invitaţi la a doua ediţie a evenimentului ”La pas pe Calea Victoriei”, un traseu animat de o serie de activităţi recreative, între Piaţa Victoriei şi strada ”George Enescu”.

Calea Victoriei va deveni astfel un imens teren de joacă, dedicat Zilei Copilului. Nu vor lipsi de la această ediţie atelierele de creaţie, precum ”atelierul de tobe”, ”atelierul muzical şi cântecele copilăriei”, ”atelier de realizat maşinuţe din lemn”, ”atelier de realizat păpuşi din material textil”, ”atelier de hârtie”, ”copacul cu dorinţe” şi colţul de picturi pe faţă.

Întregul traseu va fi animat de spectacole de teatru pentru copii: ”Frumoasa şi Bestia”, ”Mica Sirenă”, ”Cartierul poveştilor” – prezentat de Teatrul ”Ion Creangă”, ”Capra cu trei iezi” şi ”Motanul încălţat” – prezentate de Teatrul ”Ţăndărică”.

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Copiilor îşi deschide porţile joi. În perioada 1-4 iunie, între orele 10.00-20.00, în Parcul Herăstrău, la intrarea Charles de Gaulle, vor fi organizate evenimente care se adresează celor cu vârste cuprinse între 3 şi12 ani. Copiii se vor putea bucura de o plimbare cu balonul cu aer cald. Distracţia va fi la atelierele de confecţionat coroniţe cu flori colorate, cusut gherghef.

Pe 1 iunie, Caravana Gaşca Zurli va porni din Piaţa Universităţii (din faţa TNB) la ora 10.00 şi va opri pentru reprezentaţii în Parcul Floreasca, de la ora 10.30 (Bdul Mircea Eliade), Parcul Naţional, la ora 11.40 (Strada Maior Ion Coravu), Parcul IOR, la ora 12.50 (Strada Lotrioara), Parcul Carol, la ora 14.00 (Piaţa Libertăţii), Parcul Sebastian, la ora 15.10 (Strada Moţoc) şi în Parcul Crângaşi, la ora 16.20 (Calea Crângaşi).

FOTO: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri