Caută
Close this search box.

Cantus Mundi Fest – sarbatoarea Europei prin muzică

Parcul Tineretul din Capitală este locul in care, pe parcursul intregii zile de luni, 8 mai 2017, se sarbatoreste prin muzica  Ziua Europei.

Proiectul Cantus Mundi a fost dezvoltat pentru a reuni copii din toate sferele sociale sa se dezvolte prin educatie muzicala, sub patronajul dirijorului Ion Marin, fiul Maestrului Marin Constantin, fondatorul Corului de Camera Madrigal. De 6 ani de zile, acest proiect s-a dezvoltat si astazi, intre orele 12-18 coruri si orchestre de copii din toata tara (judetele Alba, Arad, Bacau, Bihor, Braila, Covasna, Galati, Maramures, Vrancea) vor sustine concerte .

La ora 19, pe o alta scena amplasata tot Parcul Tineretului va incepe Cantus Mundi Show, un concert care alaturi de copii ii are invitati pe Loredana, trupele TAXI si VUNC, Nicu Alifantis si Zan, Ducu Bertzi si Corul Madrigal „M.Constantin” dirijat de Anna Ungureanu.

Spectatori de toate varstele sunt asteptati sa se bucure de evenimentul patronat de Primaria Capitalei si Teatrul Excelsior si speram ca si vremea va fi de partea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri