Primăria Capitalei a publicat rezultatele probei scrise pentru funcția de administrator al Bucureștiului. Singurul candidat care a obținut notă de trecere a fost Sorin Chiriță, cu un punctaj de 74.50. Următoarea probă de concurs, interviul, va avea loc pe 31 mai, ora 11, precizează un anunț al Primăriei Capitalei.

Celilalți candidați au fost declarați respinși: Constantin Drăgan, Marian Pavel Popoacă, Bogdan Alexandru Suditu. În prezent, Sorin Chiriță deține functia de administrator special RADET.

Ce va face city-managerul? Potrivit hotararii de infiintare a acestui post, ”in functie de numarul si importanta atributiilor delegate, administratorul public poate organiza, coordona si gestiona activitatea Primariei Municipiului Bucuresti, fiind un partener al managementului la varf in procesul de adoptare a deciziilor strategice. Primarul general al municipiului Bucuresti poate delega catre administratorul public, in conditiile legii, calitatea de ordonator principal de credite. Administratorul public indeplineste orice alte atributii specifice postului, incredintate de primarul general al Municipiului Bucuresti prin act administrativ, nota interna sau care rezulta din modificarile legislative care reglementeaza domeniul de competenta”.

163 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here