Caută
Close this search box.

Crima unei românce, dubioasă pentru poliția franceză

 

O româncă este cercetată în Franța pentru că și-ar fi ucis soțul. Ea s-a dus la poliție și s-a autodenunțat, însă motivele acțiunilor ei  sunt cu atât mai neclare cu cât de la comiterea crimei și până la autodenunț femeia a făcut și o vizită în țara natală, relatează France Soir, preluat de Digi24.

În seara zilei de 28 aprilie, femeia a intrat în comisariatul din Narbonne, din departamentul Aude (sudul Franței) și i-a anunțat pe agenți – rămași inițial perplecși – că și-a asasinat soțul, în apartamentul în care locuiau. Autoritățile s-au deplasat la domiciliu și au descoperit, într-adevăr, cadavrul unui bărbat într-o stare avansată de descompunere.

Femeia le-a spus polițiștilor că a comis crima în urmă cu 15 zile, la 13 aprilie. I-a administrat soțului un somnifer, pentru a-l imobiliza, apoi i-a pus o pungă de plastic pe cap, pentru a-l sufoca. Până aici, notează jurnaliștii de la France Soir, pare un banal fapt divers, dar ciudat este că presupusa criminală s-a dus apoi în România, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, după care a revenit din România și s-a predat poliției. Premeditase oare toate acestea? A avut remușcări? se întreabă jurnaliștii. Dificil de spus deocamdată.

Și un alt element straniu: mobilul crimei. Se pare că acest cuplu nu avea probleme. Erau părinții unei fete minore, care se duce la școală la Montpellier. Locuiau în Franța de opt ani. Soția a confirmat că soțul nu era violent cu ea și vorbește de „motive personale” pentru a justifica de ce și-a ucis partenerul.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, femeia dorea să se întoarcă în România, dar soțul nu voia. Motiv pentru a-l ucide? se întreabă jurnaliștii francezi. Faptele nu sunt încă stabilite cu certitudine, adaugă ei.

Românca a fost plasată în arest preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri