Caută
Close this search box.

Cupa Coca-Cola, nou record: 564 de echipe înscrise

Anul acesta peste 8000 de liceeni  din întreaga țară au putut din nou să își dispute titlul de campioni, în cea de-a șasea ediție a Cupei Coca-Cola. Anul acesta, Cupa Coca-Cola a stabilit un nou record – de 564 de echipe înscrise, dintre care 417 echipe de băieţi şi 147 echipe de fete. Cel mai mare număr de echipe înscrise a fost la București (44).

Cea mai mare competiție de fotbal în sală a trecut deja de faza regionalelor, acolo cele mai bune echipe s-au luptat pentru a ajunge în marea finală.

Și anul acesta, băieții de la Colegiul Tehnic Mihai I, au reușit să ajungă în Marea Finală și să-și dispute titlul de campioni alături de cealalte echipe calificate.

În acest weekend, 3-4 mai, intrarea Șincai din Parcul Tineretului se va transforma într-un adevarat stadion pentru pasionații de fotbal, găzduind și anul acesta, pasiunea pentru acest sport, entuziasmul și emoțiile finaliștilor Cupei Coca-Cola 2017, precum și ale susținătorilor acestora.

„Anul acesta avem parte de o experienţă de fotbal unică. A devenit deja o tradiţie ca, de la an la an, numărul echipelor înscrise să fie din ce în ce mai mare, lucru care ne bucură, dar ne şi responsabilizează în acelaşi timp. De asemenea, numărul celor care urmăresc meciurile Cupei din tribune a crescut constant de la prima ediţie a acestei competiţii, iar anul acesta putem spune că le-am pregătit o experienţă unică. Ne dorim în continuare ca pasiunea pentru fotbal sa fie răsplătită pe măsură, tocmai de aceea am pregătit pentru campionii acestei ediţii premii impresionante.” – a declarat Daria Gonța, Brand Manager Coca-Cola România & Moldova.

Datorită faptului că de 6 ani orașele participante demonstrează a inima lor bate pentru fotbal, câştigătorii de anul acesta ai competiţiei, o echipă de fete şi una de băieţi, vor putea trăi o super experienţă de fotbal, în Londra.

Pe final de competiție, duminică, băieții de la Carla’s Dreams vor face un adevărat spectacol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri