Caută
Close this search box.

Democraţii cer verificarea conturilor lui Donald Trump, de la Deutsche Bank

Noi suspiciuni planează asupra tranzacțiilor efectuate de președinte SUA. Potrivit Reuters, democraţii din Camerei Reprezentanţilor au cerut, miercuri, informaţii de la Deutsche Bank despre conturile lui Trump care ar avea legături cu Rusia. Informațiile solicitate vizează un transfer de 10 milioane de dolari.

În scrisoarea adresată directorului filialei din SUA a Deutsche Bank, John Cryan, democrații solicită informaţii despre credite primite de Donald Trump pentru afacerile imobiliare şi dacă acestea au fost garantate de Administraţia Rusiei.

Mediafax scrie că congresmenii cer şi informaţii despre o schemă financiară care a permis transferul din Rusia a zece miliarde de dolari. „Congresul încă este în întuneric în legătură cu împrumuturile acordate de Deutsche Bank preşedintelui Trump, dacă acestea au fost garantate de Administraţia Rusiei sau au vreo legătură, oricare, cu Rusia. Este esenţial ca banca să ofere Comisiei informaţiile necesare pentru evaluarea scopului şi concluziilor evaluărilor interne”, se arată în scrisoarea către Deutsche Bank.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri