Caută
Close this search box.

Depuneri de flori la statuia Regelui Carol I, de Ziua Regalității

 

Principesa Margareta și principele Radu, împreună cu principesa Maria, au depus miercuri o coroană de flori la statuia regelui Carol I din Piața Palatului Regal, de Ziua Regalității.

Cu această ocazie, a avut loc și o ceremonie militară, iar manifestarea din Piața Palatului Regal a debutat cu un recitalul al Orchestrei Reprezentative a Armatei.

Militari ai Brigăzii 30 Gardă ”Mihai Viteazul” au prezentat onorul. În încheiere, aceștia au oferit publicului o demonstrație de îndemânare cu arma. La eveniment au fost participat și reprezentanți ai Jandarmeriei Călare.

Un grup de monarhiști, unii dintre aceștia reprezentanți ai Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, au purtat steaguri cu însemnele regale, bannere și pancarte cu portretele regelui Mihai și principesei Margareta.

Un buchet de flori din partea Primăriei Generale a Capitalei și o coroană din partea Clubului Liberal au fost depuse la statuia Regelui Carol I, după plecarea reprezentanților Casei Regale. Flori au fost depuse și de către simpli cetățeni.

Tot miercuri, la ora 17,00, grădina Palatului Elisabeta va găzdui evenimentul Garden Party, care va reuni invitați din toate județele țării și din Republica Moldova, personalități ale autorității centrale și locale, ale mediilor academic, cultural, științific și politic, ale societății civile și mediului de afaceri, reprezentanți ai Corpului Diplomatic și ai clerului.

La eveniment vor lua parte principesa Margareta, principele Radu și principesa Maria. Familia Regală va ieși la balconul Palatului pentru a saluta invitații, la ora 17,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri