Caută
Close this search box.

‘The Fate of the Furious’, record de încasări în China

 

Filmul de acțiune ‘The Fate of the Furious’, al 8-lea episod din seria de succes ‘Fast Furious’, a devenit în perioada minivacanței de 1 Mai cel mai vizionat film străin din toate timpurile în China, potrivit statisticilor site-ului China Boxoffice, citat de EFE.

Din 14 aprilie, filmul interpretat de Vin Diesel și Charlize Theron a avut încasări de 365 de milioane de dolari, depășind cifra de 351 milioane de dolari obținută în 2015 de ‘Furious 7’, până acum cel mai de succes film străin în China.

Încă în prima zi de lansare în cinematografele chineze, a opta parte a seriei de acțiune și curse de mașini a fost considerată cel mai bun debut al unui film din toate timpurile în China cu încasări de 55 de milioane de dolari.

‘The Fate of the Furious’ ar putea amenința chiar recordul producției chino-kong-kongheze ‘The Mermaid’, care anul trecut fost cel mai vizionat film din toate timpurile în cinematografele chineze cu încasări de 491 milioane de dolari.

Piața chineză a filmelor este pe cale să o depășească pe cea nord-americană (SUA — Canada) și cea mai mare din lume, deși în ultimii ani cifrele au mai scăzut în mare parte, potrivit observatorilor, din cauza retragerii ajutoarelor și scăderii calității producțiilor cinematografice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri