Fiscul vrea să vândă la licitatie 30 de mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite. Prețurile de pornire variază între 600 de lei și 1.400 de lei. Licitația va fi săptămâna următoare, pe 11 mai.

Dacă pentru 600 de lei un român ar putea cumpăra de la Fisc o Dacia 1310 din 1999 sau o mașină VAZ (exportată sub numele de Lada) din 1988, de la aproximativ 1.000 de lei în sus pot fi achiziționate mașini ca BMW sau Mercedes, unele cu o vechime chiar mai mică de 20 de ani. Prețurile includ și TVA, potrivit profit.ro.

Condiții de participare atât pentru persoanele fizice, cât și juridice: înscrierea la licitație pe baza unei cereri; plata unei garanții de participare la licitație, reprezentând cel puțin 10% din valoarea de pornire a licitației împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naționalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română și legalizat; – pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; pentru persoanele fizice străine, copie de pe pașaport sau carte de identitate, după caz; certificate de atestare fiscala emise de creditorii fiscali, din care sa rezulte ca participantul nu are obligatii restante la bugetul de stat si la bugetul local.

FOTO: profit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =