Caută
Close this search box.

Galerie FOTO. Cum va arăta Marea Moschee din Bucureşti, a cărei construcţie va începe anul acesta

Autoritatea religioasă din Turcia a dezvăluit proiectul Marii Moschei ce urmează să fie construită în București. Lucrările ar urma să înceapă în acest an.

Primăria Sectorului 1 a eliberat în aprilie anul trecut certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din România intenționează să o construiască pe Bulevardul Expoziției nr. 22-30.

Terenul dat prin Hotărâre de Guvern, în 2015, se află chiar lângă Romexpo și are nu mai puțin de 11.000 de metri pătrați. Nu este vorba doar despre o moschee, ci despre un centru cultural şi spiritual care va include o bibliotecă, dar şi săli de curs în care se va preda Coranul, potrivit digi24.ro. Zona este una dintre cele mai scumpe din Capitală.

Oficial, în România sunt 67.000 de credincioși musulmani. Cei mai mulți sunt în Dobrogea, iar 9.000 locuiesc în Bucureşti.

FOTO: digi24.ro

Un răspuns

  1. cea ce nu a reusit Germania lui Hitler -cu armele- a reusit Germania economica, adica a devenit puterea nr.1 in Europa si printre primele din lume….Asta va face si Turcia, va „invada’ din nou Romania, doar ca nu o va mai face cu spahiii si ienicerii sultanilor, ci cumparand ‘drepturi” ca acesta, de la vanzatorii de tara, romani…Arhitectura lor este sublima(nimic de zis) insa este o rusine(si va deveni o tragedie nationala) ca statul roman permite o asa constructie simbolica, exact in inima Capitalei, si asta tocmai cand datele demografice reclama ca aceasta moschee ar trebui construita in Dobrogea, insa insistenta de a fi construita in capitala tarii, tocmai asta denota, idea subersiva ca -din nou-Romania este la cheremul Turciei. Daca as crede in blesteme, celor care au admis aceasta cerere, le-as ura ca lor si la tot neamul lor, sa le sece ochii in cap si sa ramana ologi si de maini si de picioare>…Cateodata , pamanteni de buna credinta, fac ca blestemele sa devina realitate….Miseii, oricat de sus ar fi cocotzatzi, trebuie nimiciti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri