Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că este încrezătoare într-o evoluţie bună la turneul de la Roma după ce a câştigat, sâmbătă, Madrid Open pentru a doua oară consecutiv.

„Am făcut un turneu bun (n.r. – Madrid), a doua oară consecutiv. Am avut meciuri grele, care mi-au dat multă încredere. Am venit aici încrezătoare, relaxată după parcursul bun de acolo. Acum simt jocul, mă simt în siguranţă, mă simt puternică pe teren. A fost o săptămână extraordinară acolo şi nu vreau să o uit. Am început să lucrez la partea psihică după Miami şi m-a ajutat mult. Acum pot să văd şi să înţeleg că e foarte important să rămân calmă, relaxată, pot juca un tenis mai bun când sunt aşa şi nu pierd energie. Am încercat să nu mai fiu nervoasă înainte şi în timpul meicurilor şi a fost foarte bine. Este important că am putut să câştig meciuiri la Madrid, la Stuttgart şi în Fed Cup, astfel că mă am avut un parcurs bun pe zgură şi consider acest turneu (n.r. – Roma) la fel de important precum cel de la Madrid”, a declarat Halep, pentru site-ul oficial al WTA.

Simonei Halep îi place la Roma: „E un oraş foarte frumos şi îmi place să fiu al Roma. Mâncarea şi vremea sunt bune. Mă bucur de timpul petrecut aici şi încerc să fiu pregătită pentru mâine”.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 6, va evolua, miercuri, cu germana Laura Siegemund, locul 32 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =