Caută
Close this search box.

Ilie Năstase, pe cale să stârnească un alt scandal: Merg la Roland Garros!

Năstase a ţinut să clarifice încă o dată faptul că el este suspendat de ITF şi nu înţelege legătura dintre Cupa Federaţiei şi turneele de Grand Slam.

”La Madrid e turneul dânsului (n.r. – Ion Ţiriac) şi face ce vrea cu el, nu este ITF. Bănuiesc că a făcut-o doar din prietenie pentru mine şi o s-o facă în continuare pentru că o să mă duc şi la Paris. Nu văd ce legătură avea Cupa Federaţiei cu Wimbledon şi cu Roland Garros, nu sunt turnee ITF. Asta nu am înţeles-o până acum”.

De asemenea, Nasty anunţat că va fi prezent la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, cel mai probabil din postura de spectator.

”Mă duc la Paris, mă duc la Luvru şi la Turnul Eiffel şi să mănânc bine. Mă duc, da. Nu ştiu dacă sunt suspendat. Nu o să-mi dea acreditarea, dar bănuiesc că pot să merg ca spectator. Dacă domnul Ţiriac îmi dă un bilet, nu ştiu de ce nu ar fi valabil. Depinde de câte bilete îmi dă domnul Ţiriac”, a susţinut Năstase, potrivit News.ro

Ilie Năstase a precizat că sunt mai mulţi oameni din tenis care-i sunt alături după incidentele de la meciul cu Marea Britanie, din Fed Cup:

„Sunt câţiva alături de mine, dar nu o să mă laud acum că sunt în spatele meu. A fost foarte frumos pentru mine că Boris Becker m-a susţinut pe Instagram. Nu ştiu dacă voi vorbi cu Serena Wiliams, pentru că nu ştiu cât de gravă este situaţia, cât de urât i-au prezentat-o ei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri