Caută
Close this search box.

Ion Iliescu, despre proteste: Forţe interesate să cultive discordia

Fostul preşedinte Ion Iliescu spune că nu înţelege cine este „în spatele” protestestului anunţat pentru duminică seara în Piața Universității, dar crede că este vorba despre „indivizi şi forţe interesate să cultive discordia”.

„Asta ne trebuie acum, în loc să strângem rândurile în jurul unui guvern care încearcă să aşeze lucrurile cu chizbuinţă? Nu înţeleg cine e în spatele acestei mişcări şi ce urmăresc în ultimă instanţă. Este regretabil”, a spus Ion Iliescu pentru Mediafax.

„Din asta avem doar de pierdut cu toţii. În loc să strângem lucrurile şi să căutăm să sprijinim forţele care înceacă să construiască ceva în această ţară, iată sunt indivizi şi forţe interesate să cultive discordia. Nu înţeleg cine este interesat în aşa ceva”, a adăugat Ion Iliescu.

Declarațiile sale vin în contextul în care un nou protest este anunțat pentru această seară în Piața Victoriei, după ce în Comisia juritică a Senatului au fost votate, miercuri, amendamente care permiteau grațierea persoanelor condamnate pentru mită și trafic de influență. Un protest a avut loc miercuri seara în Piața Victoriei.

La ora aceasta sunt în Piața Victoriei peste 200 de persoane.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri