Caută
Close this search box.

Mai mulți artiști și-au amânat concertele, din respect pentru victime atentatului din Manchester

 

Zguduiți de vestea atentatului de la concertul Arianei Grande din Manchester, în urma căruia și-au pierdut viața 22 de persoane, mai mulți artiști și-au amânat spectacolele pe care urmau să le susțină în Marea Britanie, în semn de respect pentru victime, notează miercuri The Independent.

Blondie și Take That sunt printre artiștii care au ales să nu cânte marți, la o zi după atentat, în timp ce Celine Dion, Shawn Mendes și alții au decis să nu își schimbe datele la care aveau programate concertele din Europa, potrivit publicației de specialitate The Hollywood Reporter.

„Din respect pentru toți cei care au fost afectați de incidentul îngrozitor de aseară de la Manchester Arena am decis să amânăm concertul nostru din seara asta de la Liverpool. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de voi toți”, au scris marți cei de la Take That pe Twitter.

La rândul său Debbie Harry de la Blondie a postat un tweet similar: „Din respect față de victimele atacului teribil de la Manchester Arena din noaptea trecută, nu vom cânta în această seară la Chapel Round din Hackney, Londra”.

Între timp, fanii l-au rugat pe Justin Bieber pe Twitter să își anuleze spectacolele programate în Marea Britanie.

La rândul său, Ariana Grande și-a suspendat turneul mondial în urma evenimentelor tragice de luni seara, în care atentatorul sinucigaș Salman Ramadan Abedi a ucis 22 de persoane.

De asemenea, reprezentanții Manchester Arena au precizat într-o declarație că spectacolele programate în această locație în zilele de 25, 26 și 27 mai au fost amânate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri