Caută
Close this search box.

Mihaela-Gabriela Taşulea, un artist vizual plin de rafinament. FOTO

Într-o lume asaltată de evenimente îndoielnice, numele artiştilor adevăraţi sunt foarte rare. Ei trebuie păstraţi bine, puşi în valoare şi stimulaţi prin achiziţii numeroase, pentru că este o investiţie sigură.

Unul dintre aceste nume preţioase este Mihaela – Gabriela Taşulea, care se exprimă foarte decis atât în pictură, cât şi în arta fotografică.

Am aflat bucurie că a făcut cursuri de pictură cu profesor Constantin Sultana, iar cum face ateliere de pictură cu artista Vali Irina Ciobanu. Pe de altă parte a făcut cursuri de fotografie la RGB Photography – atestat fotograf profesionist. A fost prezentă în numeroase workshopuri de fotografie organizate de RGB Photography, atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Iată şi câteva dintre expoziţiile unde am avut ocazia să întâlnim semnătura sa:

x Aprilie 2011 – expoziţie de pictură la atelierul de creaţie Sultana

x Septembrie 2015 – expoziţie de pictură la Galeria Elite Profi Art

x Februarie 2017 – expoziţie personală de pictură (critic de artă Marius Tiţa)

x Februarie 2017 – expoziţie de fotografie – grupul Back to White and Black constituit de RGB Photography

x Martie 2017 – expoziţie de fotografie “Lumea ceaiului”– grupul Back to White and Black constituit de RGB Photography

Mihaela-Gabriela Taşulea reuşeşte să ne dovedească mare disponibilitate în arta fotografică atât de dificilă a portretului uman, cu inserţii delicate de elemente naturale. Apoi, ea este plină de vigoare în momentele în care surprinde cele mai mici detalii strălucitoare în inagalabila creaţie a naturii vegetale.

”Portretul fiului meu” este o lucrare în care este acumulată toată dragostea maternă filtrată prin viziunea sa artistică. ”Autoportret în creion” o să fie, în mod sigur, peste decenii, o lucrare de rezistenţă din perioada marilor acumulări ale tinereţii.

Chiar dacă suntem mereu agresaţi de personaje care produc pe bandă rulantă experimente de calitate îndoielnică, nu ne pierdem simţiul de identificare atunci când este vorba despre un artist autentic.

Mihaela-Gabriela Taşulea este un izvor de bucurii estetice permanente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri