Caută
Close this search box.

Norica Nicolai a fost aleasă președinte al Consiliului Național ALDE

Norica Nicolai

 

Europarlamentarul Norica Nicolai a fost aleasă, joi, de conducerea ALDE în funcția de președinte al Consiliului Național al partidului.

„Norica Nicolai a fost votată în funcția de președinte al Consiliului Național și va avea o misiune importantă în direcția elaborării de politici publice”, a declarat vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, după ședința forurilor de conducere ale formațiunii.

„M-am bucurat de încrederea colegilor mei pentru a fi președinte al Consiliului Național al ALDE. Cred că viața politică românească are nevoie de politici publice eficiente, transparente, într-un dialog în care sunt implicați în realitate mediu de afaceri, societate civilă. ALDE dorește să fie activ în a promova valorile liberale prin acest Consiliu Național și sper că în curând ne vom întâlni la dezbateri care pot privi întreaga societate”, a afirmat Norica Nicolai.

ALDE a mai decis, în ședința de joi, numirea în funcțiile de secretar în domeniul minorităților și al relațiilor internaționale a Danei Varga și, respectiv, a Ruxandrei Cazacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri