Caută
Close this search box.

O vară de 500.000 euro pentru jucătorii de poker din România!

poker

PokerStars și PokerFest au anunțat cu entuziasm un nou eveniment de amploare vara aceasta, la începutul lunii august.

PokerStars Festival București va avea loc în perioada 31 iulie – 6 august și se va desfășura în incinta JW Marriott Grand Hotel, informează pokerfest.ro.

Programul preliminar cuprinde patru turnee de bază, inclusiv Main Eventul cu o intrare de 1.100€ și un fond de premii garantat de 500.000€.

PokerStars Megastack: 31 iulie – 2 august 2017 – buy-in 170€

PokerStars Festival Main Event: 2-6 august 2017 – buy-in 1.100€, 500.000€ garantat

PokerStars Bucharest Cup: 4-6 august 2017 – buy-in 330€

PokerStars Festival High Roller: 4-6 august 2017 – buy-in 2.200€

Oficialii camerei de poker online au fost impresionați de modul în care s-a desfășurat ediția Eureka București 2016, astfel încât, alegerea României pe o hartă a festivalurilor PokerStars alături de Franța și Irlanda nu este deloc întâmplătoare.

Jonathan Raab, PokerStars Business Development Manager Europa a declarat: „După succesul Eureka Poker Tour organizat în premieră anul trecut, ne întoarcem la Bucureşti cu noul nostru brand PokerStars Festival. Bucureştiul a demonstrat că are potenţial şi a reuşit să cucerească jucătorii de poker internaţionali.”

CEO-ul PokerFest România, Sorin Constantinescu, a menționat: “Suntem extrem de onoraţi de revenirea marelui spectacol de poker live la Bucureşti, o dovadă în plus a succesului înregistrat anul trecut. Salutăm lansarea celor două noi branduri PokerStars Live – PokerStars Festival şi PokerStars Championship – şi îi aşteptăm pe jucătorii şi toţi pasionaţii de poker la masa de joc.”

În perioada următoare, PokerStars va lansa turneele de calificare online pentru festivalul bucureștean, în care doritorii vor putea să câștige tichete în Main Event pentru investiții modice, mai informează organizatorii evenimentului.

Mai multe informaţii legate PokerStars Festival din Bucureşti, inclusiv programul complet al evenimentelor, pot fi găsite accesând următorul link: http://www.pokerstarslive.com/festival/events/bucharest/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri