Caută
Close this search box.

Principesa Margareta: Regele Mihai este foarte calm și bucuros

 

De Ziua Regalităţii, Principesa Margareta a vorbit despre Regele Mihai. Custodele Coroanei spune că Majestatea Sa se simte bine. Regele Mihai împlineşte în octombrie 96 de ani şi suferă de o formă gravă de cancer.

„E mai calm. Foarte calm și bucuros”, a spus principesa la evenimentul Garden Party organizat la Palatul Elisabeta, menționând că tatăl său a primit vizita părintelui Adrian Diaconu, protopop pentru Elveția al Bisericii Ortodoxe Române. Ea a precizat că va vorbi cu regele după eveniment și îi va aminti toate urările transmise de cei prezenți la manifestare.

„O să vorbesc eu cu el. Eu trebuie să fac un raport. După aceea o să îi transmit tot ce ați spus. Va fi foarte mulțumit. Și vă mulțumesc și eu”, a mai spus principesa Margareta, citată de Agerpres.

Miercuri, 10 mai, Regele Mihai I a primit, la reședința privată din Elveția, vizita părintelui Adrian Diaconu, protopop pentru Elveția al Bisericii Ortodoxe Române. Părintele Diaconu a oficiat un Te Deum pentru Regele Mihai și pentru Custodele Coroanei, urmat de o scurtă pomenire a membrilor Familiei Regale Române trecuți la cele veșnice.

Regele Mihai nu a mai participat la Ziua Regalității și nu a mai ieșit în balconul Palatului Elisabeta din 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri