Caută
Close this search box.

Reţeta săptămânii: Prepară un cheesecake răcoros în doar 10 minute!

MagnaNews vă recomandă, la final de weekend şi pentru un început de săptămână excelent, o reţetă foarte uşoară şi rapidă de cheesecake cu zmeură.

Desertul delicios de răcoros, tocmai bun pentru zilele de început de vară, nu necesită coacere iar timpul de pregătire este unul extrem de scurt, de aproximativ 10 minute sau cât ai zice “Poftă bună, yammy yamm! 🙂

Iată de ce anume aveţi nevoie:

Pentru compoziţie:

  • Cremă de brânză- 200 grame
  • Smântână lichidă- 100 grame, pentru frişcă
  • Suc de lămâie- 1 linguriţă
  • Zahăr- 30 grame

Pentru bază:

  • Biscuiţi digestivi

Toppinguri:

  • Zmeură- 100 grame
  • Gem fructe de pădure- câteva linguri

Cum se prepară:

Biscuiţii digestivi se mărunţesc în chopper sau folosind un sucitor de bucătărie şi hârtii de copt.

Crema de branză se pune într-un bol şi se bate cu mixerul până devine cremoasă şi pufoasă.

Se adaugă smântâna lichidă şi se continuă mixarea.

„Aranjarea” cheesecake-ului:

În pahare/boluri/borcane se aranjează la bază biscuiţii mărunţiţi şi se presează uşor. Se pune crema de brânză cu un pos (instrument de ornat prăjituri), peste ea se pune gem şi se nivelează, se pun bucăţele de zmeură, se acoperă cu crema de brânză. Deasupra se pun două-trei bucăţele de zmeură pentru decor şi câteva frunze de mentă.

Paharele se ţin la rece timp de 30 de minute pentru ca desertul să se întărească şi să devină foarte răcoritor.

Poftă bună tuturor, cu un super-desert răcoritor!

Foto şi inspiraţie oferite de gatesteusor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri