Caută
Close this search box.

Serena și-a scos pentru prima oară burtica în lume, la Gala MET

 

Serena Williams a avut prima apariție publică de când a rămas însărcinată, iar toate privirile s-au îndreptat către burtica celei mai bune jucătoare din lume.

Aceasta a apărut la Met Gala, alături de logodnicul ei, Alexis Ohani, balul caritabil de la care nu lipsesc cele mai mari vedete din Statele Unite.

Cea mai mică dintre surorile Williams urmează să dea naştere primului său copil în septembrie, lună în care va împlini 36 de ani. „Cu siguranţă vreau să revin. Nu am terminat încă”, a promis campioana din Statele Unite în cursul conferinţei de presă. „Această sarcină este doar un nou capitol al vieţii mele. Copilul meu va fi în tribune şi sper că mă va încuraja”, a adăugat ea.

Serena Williams şi-a anunţat în luna decembrie logodna cu Alexis Ohanian (34 ani), co-fondatorul site-ului Reddit şi tatăl viitorului său copil. Americanca a mai dezvăluit că a aflat că a rămas gravidă cu doar două zile înainte de încheierea Openul Australiei din luna ianuarie, turneu pe care l-a câştigat.

„Am fost nervoasă, nu îmi dădeam prea bine seama ce să cred, însă ştiam că în acel moment era foarte important pentru mine să mă concentrez. Gravidă sau nu, nimeni nu ştia acest lucru, iar eu trebuia să câştig turneul. De fiecare dată când joc, mă aştept să câştig. Dacă nu reuşesc să câştig aceasta este de fapt o ştire mult mai mare”, a mai spus Serena Williams, care a învins-o în finala de la Melbourne pe sora sa mai mare, Venus Williams (6-4, 6-4).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri