Caută
Close this search box.

Smiley, primul artist din România cu campanie exclusivă pe aplicația musical.ly

 

Smiley este primul artist din România care are o campanie exclusivă pe aplicația musical.ly, una dintre cele mai populare aplicații pentru adolescenți din întreaga lume. Smiley calcă pe urmele celebrelor Selena Gomez, Shakira, Lady Gaga, Bruno Mars sau Nicki Minaj, care au apelat deja la această aplicație-fenomen, cu peste 200 de milioane de utilizatori în intreaga lume, cu cea mai mare comunitate video online acumulată în cel mai scurt timp, o campanie exclusivă pentru utilizatorii din România și întreaga Europa Centrală.

Timp de trei zile, din 26 până în 28 mai, musical.ly va pune la dispoziția utilizatorilor săi hashtag-ul #DanceWithSmiley, va menține un pasaj din piesa ‘Domnu’ Smiley’ pe primul loc în recomandările de piese din România și din toate țările din Europa Centrală, va încuraja utilizatorii de musical.ly să creeze video-uri pe piesa lui Smiley și va afișa bannere cu acesta pe pagina principală a aplicației, se arată într-un comunicat de presă remis Magnanews.ro.

”Astfel că musical.ly, aplicația care este numărul 1 în peste 25 de țări ale lumii, printre care SUA, Marea Britanie și Germania, l-a ales pe Smiley pentru campanie exclusivă după ce a mai făcut campanii similare pentru Selena Gomez, Shakira, Lady Gaga, Flo Rida, Bruno Mars sau Nicki Minaj”, se arată în documentul citat.

„Este foarte cool aplicația, toată lumea de la HaHaHa Production se distrează cu ea. Am văzut campania pe care musical.ly a făcut-o cu Bruno Mars și sunt bucuros că facem și noi asta cu piesa Domnu’ Smiley, sub hashtag-ul #DanceWithSmiley. Sper să se distreze cât mai multă lume cu refrenul meu”, a declarat Smiley, potrivit sursei citate.

 

Campania #DanceWithSmiley de pe musical.ly este parte din proiectul #Smiley10, un maraton de lansări, inovații și confesiuni muzicale care va ține un an de zile. Marea petrecere prin care Smiley sărbătorește 10 ani de carieră solo va avea loc pe 1 iunie, când va susține un concert aniversar la Arenele Romane din București.

Smiley (Andrei Tiberiu Maria) este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, compozitori și producători muzicali din România, cu o cariera de peste 10 ani. A început ca membru în trupa Simplu, iar în 2008 și-a continuat cariera solo. Piesele sale au fost premiate de-a lungul anilor de industria muzicală din România: ‘În lipsa mea’ — cel mai bun cântec, ‘Plec pe Marte’ — cel mai bun album dance, ‘Dream Girl’ — Nr. 1 în clasamentele muzicale din România timp de 15 săptămâni.

Smiley este și fondatorul casei de producție HaHaHa Production, devenită în ultimii 6 ani unul dintre cele mai importante label-uri din România, este co-prezentator al emisiunii de televiziune ‘Românii au talent’, precum și unul dintre antrenorii emisiunii ‘Vocea României’, difuzata de Pro Tv. Artistul are peste 3 milioane de fani pe Facebook, 750 000 pe Instagram si 825 000 de followers pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri