Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, locul 83 WTA şi beneficiară a unui wild-card, a pierdut, miercuri, scor 4-6, 4-6, meciul jucat cu Kristina Mladenovic (Franţa, 17 WTA) în sferturile de finală ale turneului de la Madrid (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 5.439.350 de dolari.

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 17 minute. Mladenovic a început bine primul set şi a făcut break încă din start, suficient cât să-l treacă în contul său, scor 6-4. După break-ul din debut, cele două sportive au mers cap la cap cu serviciul, iar setul a luat sfârşit în 40 de minute.

În actul secund, Cîrstea şi Mladenovic au oferit o luptă echilibrată, cu greşeli la serviciu de ambele părţi, însă franţuzoaica a avut, în cele din urmă, câştig de cauză şi şi-a trecut în cont şi setul doi, scor 6-4, în 37 de minute. Sorana şi-a pierdut prima dată serviciul în game-ul trei (2-1), dar a revenit imediat şi a egalat la doi. A doua greşeală pe serviciu a Soranei Cîrstea a venit în game-ul şapte (4-3), însă românca a revenit, din nou, şi a egalat. Mladenovic a câştigat însă iar contra serviciului în game-ul următor, apoi a servit pentru câştigarea setului şi meciului, lucru care s-a şi întâmplat.

Pentru accederea în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, deţinut de românul Ion Ţiriac, Sorana Cîrstea va încasa un cec în valoare de 130.965 euro şi 215 puncte WTA. Cîrstea a ajuns şi anul trecut până în sferturile de finală la Mutua Open.

 

61 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 8 =