Caută
Close this search box.

Sorana Cîrstea şi Cătălin Moroşanu, momente de groază înainte de aterizarea la Madrid

Sorana Cîrstea şi Cătălin Moroşanu au trecut prin clipe de groază înainte de aterizarea la Madrid. Unul dintre motoarele avionului Tarom în care se aflau cei doi a încetat să funcţioneze, după ce a fost lovit de o pasăre.

După impact, în interiorul aeronavei s-a răspândit un miros de ars, însă aeronava Boeing 737 a aterizat în cele din urmă fără probleme.

Moroşanu va lupta sâmbătă, la Palacio Vistalegre din Madrid, într-o gală Superkombat, unde îl va întâlni pe polonezul Lukasz Krupadziorow.

„A fost un zbor cu peripeţii, am zis ca nu mai ajung întreg. O pasăre a lovit un motor, chiar pe partea unde eram noi. Nici nu mă mai gândeam la meciul cu polonezul, doar să aterizăm cu bine. Acum, ce frică să îmi mai fie de Lukasz Krupadziorow? Dacă am scăpat de asta, la meci nu mai am emoţii. Îl bat rău”, a declarat Cătălin Moroşanu.

Sorana Cîrstea va participa la turneul organizat de Ion Ţiriac, Madrid Open, unde a primit un wild-card.

Tarom a anunţat că pasagerii rămaşi blocaţi la Madrid în urma incidentului vor fi preluaţi la noapte de o altă aeronavă, care pleacă în această seară de la Bucureşti.

Cei 127 de pasageri şi cinci membri ai echipajului vor decola în jurul orei 2.00, urmând să sosească la Bucureşti dimineaţă, la ora 6.00, potrivit digisport.ro.

FOTO: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri