Caută
Close this search box.

Surpriza Zilelor Sfântu Gheorghe: basistul Carla’s Dreams, originar din județul Covasna

 

Cea mai mare surpriză a Zilelor municipiului Sfântu Gheorghe, care s-au încheiat duminică seară, a fost fără îndoială propria-i deconspirare a basistului de formației Carla’s Dreams. Trupa a susținut un concert sâmbătă seară pe scena din centrul orașului, iar basistul (Mr.Bas, aka Ava) a dezvăluit publicului că este originar din Sfântu Gheorghe.

Vizibil emoționat, basistul trupei Carla’s Dreams a dedicat concertul de la Sfântu Gheorghe memoriei mamei sale și a spus, printre altele, în limbile română și maghiară: ‘sunt maghiar, sunt secui, iar acesta este orașul meu. Am prieteni și rude aici (…) Dar, indiferent de limbă, limba rusă, limba română, limba maghiară, avem un singur lucru în comun, suntem CSD, suntem Carla’s Dreams’, a spus acesta.

‘Am avut multe momente inedite la ediția din acest an, iar unul dintre cele mai emoționante momente a fost speech-ul basistului de la Carla’s Dreams (…) care a fost o surpriză și pentru noi, organizatorii. Știam că este originar din orașul nostru, dar nu ne-am așteptat să facă această dezvăluire publicului (…) Ne-am bucurat că a existat și această conexiune între formație și public. A fost un moment neașteptat și deosebit de frumos, de care suntem foarte mândri’, a declarat Knop Ildiko, organizatoarea evenimentului, citată de Agerpres.

Programul celei de-a 26 ediții a Zilelor Sfântu Gheorghe a cuprins peste 300 de evenimente culturale, artistice, economice și sportive, iar printre momentele memorabile s-a numărat și sărbătorirea echipei de baschet feminin Sepsi Sic, la o zi după câștigarea, pentru al doilea an consecutiv, a titlului de campioană națională a României.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri