Caută
Close this search box.

Un mort şi peste 20 de răniţi în New York, după ce o maşină a intrat în pietoni. VIDEO

Aproximativ 20 de oameni au fost răniţi, iar o persoană a murit în urma incidentului produs la New York, unde o maşină a intrat într-un grup de pietoni în Times Square, a declarat joi un oficial în domeniul aplicării legii pentru The Associated Press, citat de news.ro.

Poliţia exclude vreo legătură cu terorismul.

Bărbatul reţinut joi în Times Square este suspectat că a condus maşina în timp ce se afla în incapacitatea de a face acest lucru, adică în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor, a declarat poliţia din New York citată de CBS, care adaugă că FBI a deschis o anchetă.

Însă un martor a declarat pentru Reuters că vehiculul a intrat pe contrasens, s-a lovit de o bordură şi a lovit pietoni.

Un martor, Ed G Val, se afla peste drum când a văzut maşina accelerând spre nord, pe partea de vest a trotuarului 7th Avenue.

”O femeie a fost lovită şi aruncată, după care maşina a ajuns pe 44th street (şi) a continuat să trântească oameni, cu viteză, până pe 45th street, unde s-a oprit după ce a lovit mai multe persoane”, scrie acesta într-un mesaj postat pe Instagram.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=uacPpODLZvI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri