Caută
Close this search box.

Un parc din Bucureşti a fost defrişat ilegal, spun ONG-urile şi Garda Forestieră

 

Un parc din Sectorul 2 al Capitalei a fost curăţat cu drujba. Peste două sute de copaci au fost tăiaţi. Ilegal, spun mai multe ONG-uri, chiar dacă reprezentanţii primăriei de sector susţin că au avut aprobare. Sunt contrazişi însă de inspectorii Gărzii Forestiere, care au anunţat că vor sesiza Parchetul.

Parcul Sticlăriei ocupă 5 hectare, în inima Capitalei. Nu a mai fost reamenajat de peste 3 decenii. Primăria Sectorului 2 spune că acesta a ajuns spaima localnicilor, pentru că, dincolo de potecile inaccesibile şi ascunse printre arbori îşi fac veacul tot felul de persoane, informează TVR.

Pentru activiştii de mediu, parcul este însă o oază de verdeaţă, într-un oraş poluat. Conform statisticilor Eurostat, de anul trecut, Bucureştiul ocupă ultimul loc în Europa în ceea ce priveşte calitatea aerului. În plus, el ar adăposti multe animale şi păsări.

Zilele trecute, în parc au apărut angajaţii ADP, care, după ce au ridicat tone de gunoaie, au trecut la igienizarea cu drujba.

În timp ce reprezentanţii primăriei de sector se bat cu pumnul în piept că nu au încălcat legea, Garda Forestieră îi contrazice şi vrea să ducă acest caz în justiţie.

Pe lângă paguba ecologică, inspectorii Gărzii Forestiere spun că există şi o pagubă materială de peste 10.000 de lei.

Un răspuns

  1. S-a lansat asociatia lui Ciolos(…)_____–––_____
    ciolosvekul mioritic este doar o alta scula-cea frantuzita( giohanala de Sibiu este cea germano-austriaca)- atat a intereselor straine dar si a celor (multi) din conducerile Romaniei, care fac posibila vanzarea tarii catre oricine care da comisionul mai mare ca si pretul de vanzare.Aceasra vipera de Salaj a fost comisar pe agricultura (La EU) cand s-a clocit si demarat vanzarea pamantului catre straini si sub semnatura sa s-au vandut sau distrus altfel, diverse obiective agro-industriale, si tocmai pentru ca el face echipa cu bovina de Sibiu(pentru a termina Romania) este agreat de cel din urma….Si unul si altul au avut -zilnic- sansa de a face ceva, cea ce inseamna un singur lucru , si anume sa puna biciul pe justitie( la modul cel mai legal si professional) si sa termine mafiile care au distrus tara, sa recupereze sutele de MILIARDE de EURO furate de acestia si -astfel- sa reconstruiasca Romania, insa ei -perfizi si viciosi, cum s-au dovedit- au preferat sa lanseze carti si sa faca vizite si vacante fara numar in strainatate sau sa se ocupe de „cultura”(cazul Cumintenia Pamantului), in dorinta bolnavicioasa de a se arata a fi plin de fineturi, etc… Nu va mai imbatati cu apa rece, individul a dovedit deja ca este pervers, marindu-si salariul la 30 mii/luna(inclusiv celorlalti doi parteneri, in afaceri…CU statul!), FARA sa spuna ca -in paralel- mai primea cateva mii de euro de la UE, insa cel mai important, el si partenerul sau , au conturi secrete uriase, burduJite de grupurile de interes franco-germano-austriece, tocmai pentru a nu lua nicio masura impotriva vanzarii tarii, cel putin 40% din arabil nu mai apartine romanilor, iar padurile au fost desertificate…Nu mai exista decat o singura speranta, intoarcerea la Monarhie, INSA NUMAI cu aport ENGLEZ, arestarea a cel puti 4 mii de indivizi din toate conducerile tarii, recuperarea suteleor de miliarde furate, si cu un managment professional si onest , la varf, Romania se va transforma -chiar in 6 luni- in cea mai buna tara din Europa…Nu exista alta cale si toti o stim, dar ne complacem in acesta mocirla morala(asa-zis!) si chiar materiala, insa cu ifose de sauna suedeza sau-oricum-vestica…JENANT-SI IN EGALA MASURA AUTO-DESTRUCTIV- PENTRU O TARA CARE VREA SA FIE CREDITATA CU PESTE 2 MII DE ANI DE ISTORIE SI CU O (ASA ZISA) CLASA DE INTELECTUALI CARE SE MULTUMESTE CU FIRIMITURI, ARUNCATE DE cativa indivizi, total antiromani, giohanala de Sibiu, strain ca etnie si religie, ginere de securist, dragnea, copil de militian iar cioilosvekul, un individ psihopat si frustrat, care nu a fost in stare sa-si gaseasca o nevasta din neamul sau romanesc( zice-se!), i-au bagat-o pe gat- grupurile de interes- pe Roxane, sau cum se numeste, tocmai pentru a-l controla si manipula…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri