Caută
Close this search box.

Un șofer cu BMW, oprit de polițiști cu focuri de armă

 

Un craiovean a fost oprit, miercuri, de polițiști cu mai multe focuri de armă, pentru că nu a tras pe dreapta la semnul unui agent de la Poliția Rutieră, șoferul fugind din cauză că nu avea asigurare auto obligatorie la mașină.

Polițiștii de la Biroul Rutier Craiova au observat că șoferul unui autoturism BMW circula agresiv și nu respectă regulile de circulație, astfel că unul dintre agenți i-a făcut semn să oprească.

Șoferul însă nu a respectat indicațiile polițistului și și-a continuat deplasarea.

„Agenții de poliție au plecat în urmărirea șoferului pe străzile Calea București, Sărarilor, Mircești, Henry Coandă, iar întrucat bărbatul nu s-a conformat, unul dintre polițiști l-a somat să se opreasca și a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical, moment în care autoturismul a fost oprit”, a declarat Amelia Barbu, de la Biroul de presă al Poliției Judetene Dolj, potrivit ziare.com.

Șoferul, în vârsta de 28 de ani, a fost dus la sediul Biroului Rutier Craiova, unde a declarat că nu are polița RCA pentru autoturismul pe care îl conducea.

Craioveanul a fost amendat cu 3.740 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Pe 30 aprilie, un polițist al unui echipaj din Mangalia i-a făcut semn să oprească, însă bărbatul care conducea un BMW și-a continuat drumul. La Eforie Nord, Poliția a realizat un baraj din două autospeciale și o motocicletă, dar șoferul nu a oprit nici de data aceasta. El a forțat barajul și a avariat una dintre mașinile de poliție. A fost oprit abia la Agigea, după un al doilea baraj și un foc de avertisment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri