Caută
Close this search box.

VIDEO. Cugetări, marca Daea, despre brandul de ţară: Oaia, statuie vie. Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi găsi o oaie

liceele agricole

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit, marţi, pentru Antena 3, despre argumentele în favoarea schimbării frunzei din brandul de ţară cu o oaie, el susţinând că ”oaia este o statuie vie” şi că frunze are toată lumea, dar oi ca în România nu. ”Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie”, a mai afirmat Daea.

Întrebat dacă acesta este un argument suficient pentru ca oaia să fie brand naţional, ministrul Agriculturii a răspuns:

”Este doar o definiţie, argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare şi pentru orice loc. Uitaţi-vă cât de frumos este acest animal pe păşunile verzi ale ţării”.

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat marţi, la Parlament, că ministerul nu intenţionează să schimbe brandul de ţară, deoarece România ar trebuit să plătească 850.000 euro Comisiei Europene, fiind doar o discuţie „principială”, în condiţiile în care Ministerul Turismului trebuie să realizeze şase broşuri de promovare a ţării, care vor fi prezentate la târgurile interne şi internaţionale, potrivit news.ro.

FOTO: puterea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri