Caută
Close this search box.

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Roland Garros. Sorana a fost eliminată, fiind accidentată

Simona Halep, favorită nr. 3, s-a calificat joi în turul al treilea la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-3, într-o oră și 22 de minute pe germanca Tatjana Maria, nr. 102 mondial.

Cu o adversară extrem de tenace, care avea chiar un scor favorabil în întâlnirile directe, Tatjana Maria conducând cu 2-0 în urma celor două victorii din 2009, Simona Halep a trebuit să se întrebuințeze serios, dar nu a fost, practic, niciodată în dificultate, impunându-și superioritatea tehnică și, mai ales, tactică, în care a excelat prin precizie și, mai ales, acuratețea loviturilor, fără erori gratuite.

În turul următor, Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Daria Kasatkina, cap de serie 26, învingătoare, cu 7-6 (1), 6-4, în fața cehoaicei Marketa Vondrousova, jucătoare venită din calificări, potrivit Agerpres.

Din păcate, Sorana Cîrstea a ratat calificarea în turul al treilea la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului, fiind învinsă joi în două seturi, 7-5, 6-4, de spaniola Carla Suarez Navarro (Spania), cap de serie 21.

Sorana, nr. 64 WTA, a cedat în fața spaniolei într-o oră și 29 de minute, ea acuzând în setul 2 o accidentare la umărul drept, pentru care a primit și îngrijiri medicale în timpul meciului.

Pentru calificarea în turul al doilea la turneul parizian, Sorana Cîrstea va primi un cec de 70.000 euro și 45 puncte WTA.

FOTO: Reuters

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri