Caută
Close this search box.

Deputații cer o zi în plus de activitate

Liderii grupurilor din Camera Deputaţilor vor avea discuţii cu Liviu Dragnea privind modificarea programului săptămânal de lucru, pentru a avea o zi în plus de activitate în plen.

Potrivit News.ro, liberalul Victor Paul Dobre a contestat o solicitare a Comisiei juridice de a lucra în paralel cu plenul în zilele de luni, în condiţiile în care programul normal presupune activitate în comisii în ziua de marţi.

Deputatul PSD Florin Iordache, membru al Comisiei juridice, a explicat că este nevoie de acest program pentru că ordinea de zi a Comisiei este mare şi nu este timp suficient pentru a o parcurge într-o singură şedinţă.

O discuţie similară a apărut şi în momentul în care se discuta despre prelungirea programului Comisiei de agricultură.

Liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu, l-a susţinut pe Dobre şi a spus că este nevoie de o discuţie cu preşedintele forului, Liviu Dragnea.

„Sunt perfect de acord cu domnul Dobre. Cred că ar trebui la iniţiativa domnului preşedinte Dragnea, să punem votul final miercuri şi să facem Comisiile joi. Cred, că trebuie la următorul Biroul permanent să discutăm programul, foarte serios”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri