Caută
Close this search box.

Scandal la ședința CGMB. Cetățenii se bat cu poliția. VIDEO

UPDATE Cel putin trei jandarmi au fost răniți, fiind nevoie de ambulanțe pentru a acorda îngrijirile medicale necesare

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a părăsit joi sala de ședințe a Consiliului General al Municipiului București (CGMB), după ce polițiștii locali s-au bătut cu cetățenii.

Mai multor cetăţeni, care asistau la şedinţa Consiliului General al Capitalei, li s-a cerut să părăsească sala, pe motiv că nu aveau cerere să asiste.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că de fapt cei care au provocat scandalul sunt membri ai unor ONG-uri apropiate de USR.

Dintr-o dată s-a auzit un zgomot în spatele sălii și am aflat și noi ce se întâmplă: era vorba despre 20 de așa-ziși cetățeni, erau de fapt niște ONG-uri care sunt în relații de colaborare și prietenie cu reprezentanții USR, care doreau să intre în ședință”, a spus Gabriela Firea.

Deputatul USR Cătălin Drulă a reacționat pe pagina sa de Facebook la scandalul de la intrarea în ședința de consiliu.

Democrație marca PSD, de data asta la Primăria Bucureștiului. Cetățenii nu sunt lăsați să participe la ședințele Consiliului General. Democrația e batjocorită și călcată în picioare de Gabriela Firea și de gașca ei de la primărie care stă în mod ostentativ pe locurile rezervate cetățenilor pentru a nu le permite accesul în sală.

Firea și badigarzii ei violenți nu se pot obișnui cu ideea participării cetățenești, a dezbaterii, nu pot tolera că există Opoziție reală în Consiliu din partea USR.

PSD n-are nicio limită, nicio urmă de reflex democratic, așa cum arată și stenogramele de la OUG 13. De aceea trebuie să le rezistăm împreună”, a scris el pe Facebook.

http://www.pmb.ro/institutii/cgmb/sedinte/video_sedinte/sedinta_video.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri