Caută
Close this search box.

Halep, lovită de Ostapenko în ureche chiar de ziua ei: Am abandonat, mingea avea 150 km/h

Pentru a doua oară în carieră, Simona Halep joacă cu trofeul unui Grand Slam pe masă, tot la Roland Garros, turneul disputat pe suprafața ei preferată, zgura.

Pentru a-și trece în palmares Openul francez, Simo trebuie să o învingă în finală pe marea surpriză a acestei ediții, Jelena Ostapenko (47 WTA).

Cele două se vor afla pentru prima oară față în față la un meci de simplu. S-au întâlnit până acum la un meci de dublu, când jucătoarea din Letonia a forțat-o pe Halep să abandoneze, după ce a lovit-o cu mingea în ureche.

Simona Halep a fost lovită chiar de ziua ei, în cursul anului trecut, de o minge în urechea stângă, astfel că ea şi partenera ei, Jelena Ostapenko din Letonia, au abandonat, la scorul de 1-3, după 26 de minute de joc, meciul cu cuplul Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova (SUA/Cehia), cap de serie numărul 5, din turul I al Wuhan Open.

Halep, care tocmai împlinise 25 de ani în acea zi, a povestit incidentul care a făcut-o să abandoneze.

„A fost un schimb lung de mingi. Eu şi Mattek-Sands eram la fileu. Ostapenko a vrut să lovească mingea cu reverul sau cu dreapta, nu sunt sigură. Eram cu privirea înainte. M-a lovit chiar aici (n.r. – în partea stângă a capului). M-a lovit cu mingea care avea cam 150 de kilometri pe oră. Am fost ameţită la început, dar apoi mi-am revenit. Simt durere şi acum în toată zona, dar e ok. Am fost la mai mulţi medici”, a declarat Simona Halep, citată de digisport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri