Caută
Close this search box.

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ „nu va face grevă generală”

Potrivit unui comunicat al  Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, nu sunt întrunite condiţiile legale pentru această formă de protest, în condiţiile în care un referendum organizat în rândurile membrilor Federaţiei a arătat că doar 45,67% din ei susţin greva.

Salariaţii din învăţământ rămân nemulţumiţi de legea salarizării şi de amânarea intrării în vigoare a măririlor de salarii, mai arată comunicatul.

Conform documentului, încă odată se demonstrează că dascălii pun pe primul plan interesul elevilor şi nu doresc ca aceştia să fie afectaţi.

Renunțarea la mișcarea de protest s-a făcut în condițiile în care școlile erau pregătit încă de dimineață – ora 9,30 – să facă față oricărei situații pentru a asigura continuitatea examenelor de Bacalaureat.

Colegiul Național Elean Cuza (sector 6): ”La noi nu a semnat nimeni pentru grevă”

Liceul Teoretic Tudor Vladomirescu: ”La noi totul se desfășoară normal”. Colegiul Național Elena Cuza: ”Membrii comisiei nbu au semnatpentru grevă”

Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu: ”La noi totul s edesfășoară normal”.

Liceul Mircea Eliade: ”Nu suntem în grevă, toată lumea este la muncă”.

Liceul teoretic Eugen Lovinescu: ”Acum așteptăm un procent din partea Federației Sindicatelor Libe din Învățământ (FASLI). Avrem în școală două sindicate federația Educației Naționale, care nu intră î grevă și FSLI care trebuie să își prezinte punctul d evedere. oricum, elevii sunt deja în clase cu profesorii, avemuficienți profesori asistenți pentru buna desfășurare a Bacalaureatului, de la ora 12,00”

Astăzi şi mâine continuă examenul de Bacalaureat, cu proba de evaluare a competenţelor digitale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri