Caută
Close this search box.

Motorul unui avion Tarom a cedat în aer: „S-a auzit o bubuitură groaznică”

Un avion al companiei Tarom s-a întors pe aeroportul din Bruxelles, după probleme apărute la motor, la câteva minute de la decolare.

Zborul RO372 se afla încă în spațiul aerian belgian în momentul în care piloții au sesizat problema, potrivit site-ului FlightRadar.

Compania aeriană nu a oferit deocamdată precizări legate de acest incident, relatează Digi24.

Avionul urma să aterizeze pe Otopeni în jurul orei 14.00.

Printre pasageri se număra și jurnalistul Rareș Bogdan, care a povestit pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat: „Știți cum este sa ajungi deasupra plafonului de nori în plină urcare spre 7/8.000 și sa auzi o bubuitură groaznică în burta avionului? Vă spun eu…. E groaznic de neplăcut. Au trecut mai puțin de 10 minute de la decolare, urma un zbor de aproape 3 ore între Bruxelles și București. Apoi un comandant calm și hotărât care intră peste șefa de Cabină care avea la rândul său o voce liniștită care încerca să insufle calm, pentru a da siguranță celor peste 100 de pasageri, că a luat hotărârea să aterizeze de urgență pe Aeroportul Bruxelles de pe care abia plecasem… întoarce avionul, să vă țineți strânse centurile de siguranță și să nu intrați în panică. Am aterizat!!!!! Cu bine. Update: Gata. Probleme grave cu un motor. A cedat în aer. Ne debarcă. Revin cu amănunte.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri