Caută
Close this search box.

Directorul tehnic UEFA dă de pământ cu FR Fotbal: ”Cu minciuni nu faci treabă”

Românul cu cea mai înaltă funcție în fotbalul internațional, Directorul tehnic al UEFA, Ionuț Lupescu (48 de ani), a dat de pământ cu Răzvan Burleanu și cu ceilalți conducători de la Casa Fotbalului. Lupescu, foarte bine văzut și mereu promovat de forul fotbalistic european, a comentat pentru Gazeta Sporturilor modificarea de către FR Fotbal a paragrafului referitor la condițiile necesare candidaților la președinția federației. Alegerile vor avea loc chiar la anul, în 2018. Așasar, amintitul paragraf, recent elaborat și introdus spre aprobare într-o adunare generală, impune condiția prin care candidații trebuie să aibă cel puțin 2 ani, din ultimii 5, cu activitate în fotbalul-asociație intern.

Orice fel de comparație între cele două articole, ale FIFA și FRF, arată că forul din România a restrâns ”din pix” aria la spațiul intern, cum scriu colegii de la GSP, în timp ce FIFA, care este prin însăși structura ei un for al Lumii întregi, nu pune condiții legate de frontiere sau organisme fotbalistice.

”La federație au interpretat cum au vrut ei paragraful din STATUTUL FIFA. UEFA este o entitate de fotbal-asociație? Evident! Și atunci ? Repet, am crezut că sunt băieți tineri care doresc să muncească, dar cu minciuni nu poți să faci treabă” a declarat Ionuț Lupescu, Director Tehnic al forului european de fotbal, UEFA. Foto GSP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri