Caută
Close this search box.

Marius Manole: Omul nou instalat într-o funcţie devine de 10 ori mai veninos decât bătrânul căruia i-a luat locul

Marius Manole

„Lucrurile nu merg bine. Merg prost. Asta nu e o noutate, o ştim prea bine cu toţii. Aşteptam să vină schimbarea. Marea schimbare …speram cu toţii că schimbul de generaţii va rezolva totul.”, spune Marius Manole, care nu mai crede în schimbare.

Concluziile amare ale actorului vin şi după ce a aflat despre maşinaţiunile petrecute la un concurs de la un teatru, care s-a desfăşurat exact ca pe vremuri, cu favoritisme şi jocuri de culise.

Actorul de adresează tinerei generaţii, în puterea căreia ar trebui să stea schimbarea. Numai că este deja pervertită: „Această nouă generaţie vine şi ea la putere cu frustrările, micimile, minciunile, dorinţa de a ajunge tot mai sus şi cât mai repede.”

„În teatru mai tot timpul se spune că tinerii nu au loc de cei în vârstă, că abia aşteptăm să vină unul de generaţia nostră şi atunci or să vadă ei cum se fac lucrurile corect. Va fi salvarea noastră.

Numai că uităm că această nouă generaţie vine şi ea la putere cu frustrările, micimile, minciunile, dorinţa de a ajunge tot mai sus şi cât mai repede… omul nou ( atât de aşteptat şi dorit), odată instalat într o funcţie, devine de 10 ori mai rău şi mai veninos decât bătrânul căruia i-a luat locul. Am tot crezut că e o întâmplare , că mi se pare. Ei bine, nu e.

Domnilor tineri care hotărâţi ( aţi ajuns să) soarta altor colegi de-ai voştri, nu uitaţi că puţin mai demult eraţi revoltaţi şi doreaţi ca lucrurile să se întâmple pe bune, fără favoritisme, fără jocuri de culise , fără mânării meschine şi uri personale.

Ştiţi care e ghinionul vostru, că talentul nu se pierde, că posturile nu sunt pe viaţă şi mai devreme sau mai târziu lucrurile adevărate ies la iveală. Tocmai s-a dat un concurs la un teatru din bucureşti şi aflu că totul se întâmplă exact ca pe timpuri.

Aceiaşi oameni care se răzbună pe ei şi pe ceilalţi, pentru faptul că nu prea le-au ieşit lucrurile în viaţă, aceiaşi tineri ajunşi în comiţii, comitete care cred că de acum lumea e a lor şi au un sistem fix cum îl aveau şi cei cărora le-au luat locul. Nenorocirea e că vom îmbătrâni împreună şi lucrurile astea nu se uită niciodată. Trist .

Aşa că dacă aşteptam schimbarea , mă tem că ea nu va veni prea curând …poate peste vreo 5 generaţii , numai că atunci noi vom fi demult în altă parte.!”, scrie Manole pe contul său de Facebook.

FOTO: femeia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri