Caută
Close this search box.

Sorin Grindeanu: Nu demisionez

sorin grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat miercuri seara că nu demisionează din funcție.

Potrivit Agerpres, premierul a precizat că va face acest lucru după ce președintele Iohannis va numi un premier de la PSD.

Liviu Dragnea apreciază că atitudinea lui Grindeanu e neloială. „Prima dată domnul Sorin Grindeanu a spus că va respecta decizia CEx, dar n-a mai rămas în sală să vadă care este acea decizie, dar că își va da demisia, o va pune pe Facebook a spus, o va publica și că i-o va trimite președintelui Iohannis doar dacă președintele Iohannis confirmă că va pune ministru de la PSD. În a doua intervenție a spus că din moment ce eu l-am propus pe dânsul prim-ministru și pe miniștrii din guvern — eu nu i-am pus pe miniștrii acasă la mine în bucătărie, au fost mai mulți oameni atunci când am format guvernul (…) — pentru asta trebuie să îmi dau demisia, pentru că l-am propus pe dumnealui și miniștrii din guvern, după care a plecat din sală”, a afirmat liderul PSD, într-o conferință de presă.

El a mai calificat condiționarea impusă de premier pentru a-și da demisia drept „o abordare incorectă și necinstită” și a afirmat că președintele va ține cont de o propunere a coaliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri