Caută
Close this search box.

Sorin Grindeanu atacă: Shhaideh, dată afară din Guvern

Într-o conferință de presă ținută la Palatul Victoria, premierul Sorin Grindeanu și-a exprimat poziția sa față de programul regional si a declarat că nu vrea ca acesta să fie folosit în scop politic. Practic, prin demiterea lui Sevil Shhaideh și a tuturor secretarilor de stat din Ministerul Dezvoltării, Grindeanu blochează acțiunea de alocare a 2 miliarde de lei baronilor locali.

„Nu accept ca acest program, PNDL, să fie folosit în scopuri politice şi nu am de gând să tolerez aşa ceva şi tocmai pentru a înlătura orice umbră am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării, pentru secretarul general şi secretarii generali adjuncţi. De astăzi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna nici dumneai, nici prin interpuşi”, a declarat Grindeanu.

Premierul a precizat că o așteaptă pe Sevil Shhaideh în cursul zilei de luni pentru a-i prezenta statdiul în care se află programele pe care le coordonează. „Știu că este un om care, în final, va respecta legea”, a adăugat Sorin Grindeanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri