Caută
Close this search box.

A luat ființă prima Asociație patronală a pompierilor privați din România

După incendiul din Coelctiv, statul a constatat brusc că foarte multe societpăți comerciale și instituții publice, inclusiv școli, nu au avizul ISU de funcționare. Adică sediile acestora erau varză din punctul de vedere al documentelor specifice pe linie de protectie civila. De ce? Pentru că majoritatea acestora nu se pricep. Ce ar fi putu face? Să întrebe pompierii privați, care oferă, printre altele, consultanță pentru obținerea de autorizații pe linie de protectie civila.

Societățile prestatoare de servicii în caz de urgență asigură clienților lor, prin contract, în afară de consultanță, intrervenție imediată și punctuală în caz de incendiu, salvare a persoanelor aflate în dificultate și în cazuri de situații de urgență ce pot avea loc în incinta beneficiarului sau pe teritoriul localității în carev activează acesta.

Pe 21 iunie aceste societăți s-au reunit în Asociație patronală a pompierilor privați din România, care își propune sporirea performanțelor în domeniul specific, printr-o mai bună reprezentare a societăților prestatoare de servicii în Situații de Urgență în relația cu autoritățile, și în cheierea unor contracte cu organisme similare ori prin ailierea la organisme internaționale neguvernamentale din domeniu.

Asociația este condusă de fostul deputat ALDE, Georgică Dumitru (foto stânga)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri