Caută
Close this search box.

După ploaie, Simona Halep câștigă la Eastbourne în fața chinezoaicei Ying-Ying Duan

Simona Halep (locul 2 mondial WTA) a jucat miercuri cu chinezoaica Ying-Ying Duan (locul 64 mondial WTA) în turul doi al turneului pe iarbă de la Eastbourne, meci întrerupt cu o zi în urmă din cauza ploii abundente.

Simona Halep, aflată pentru prim dată la Eastbourne, a întors jocul după un prim set pierdut în mod neașteptat, revenind mult mai aproape de prestația ei obișnuită. Setul decisiv, disputat din nou sub amenințarea tăcută a ploii, a fost total la dicreția campioanei noastre.

Simona Halep – Ying-Ying Duan 3-6, 6-3, 6-2

După acest meci, învingătoarea urmează să o întâlnească în turul al treilea, tot miercuri (dacă nu cumva ploaia se va opune din nou tenisului), pe Tsvetlana Pironkova (Bulgaria), care a învins-o în două seturi pe Monica Niculescu (România), 6-0, 6-4.

Turneul de la Eastbourne este de categoria Premier, fiind dotat cu premii totale în valoare de 753.900 USD. Imediat după Eastbourne, Simona Halep va pleca direct la celebrul ”Grand Slam” de la Wimbledon, care a început deja și se află, deocamdată, în faza calificărilor.

În cazul în care va câștiga acest turneu, Simona Halep va trece pe locul 1 în clasamentul mondial WTA al jucătoarelor profesioniste.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri