Caută
Close this search box.

Premiile Grammy ajung la onorabila vârstă de 60 de ani

Grammy Awards, cele mai prestigioase premii ale industriei muzicale din SUA, se vor întoarce în 2019 la Los Angeles, după ce în 2018 se va marca la New York 60 de ani de la crearea acestor importante distincții muzicale, relatează EFE.

Academia de Înregistrare (The National Academy of Recording Arts & Sciences, NARAS) a informat într-un comunicat că la Staples Center din Los Angeles va avea loc cea de-a 61-a gală a premiilor Grammy 2019, ca parte a unui acord semnat pentru o perioadă de patru ani de instituție și de organizatorul de spectacole AEG.

Președintele Academiei, Neil Portnow, a subliniat că pentru el Staples Center este ca propria sa „casă” și a precizat că speră ca în viitor să celebreze cât mai mai multe gale Grammy în ‘capitala mondială a divertismentului’.

Academia a anunțat în mai că cea de-a 60-a gală a Grammy Awards va avea loc la New York, la 28 ianuarie 2018, care va fi retransmisă de postul CBS.

Cântăreața britanică Adele a fost marea câștigătoare a celei de-a 59-a ediții cu cinci premii, printre care și cele pentru cel mai bun album (’25’) și cea mai bună piesă (‘Hello’).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri