Caută
Close this search box.

Adolescent mort, în cursul protestelor opoziției la Caracas

 

Un adolescent de 17 ani și-a pierdut viața miercuri la Caracas în cursul unei manifestații împotriva președintelui venezuelean, Nicolas Maduro, potrivit Parchetului, ridicând la 66 numărul morților în cele peste două luni de proteste ale opoziției, transmite AFP.

Parchetul a adăugat că a fost deschisă o anchetă asupra cauzelor morții acestui tânăr „în cursul unei manifestații la Chacao”, cartier din estul capitalei, atribuită de liderii opoziției forțelor de securitate.

Opoziția din Venezuela, care cere plecarea lui Nicolas Maduro, a lansat de la 1 aprilie o mișcare de protest în această țară petrolieră aflată într-o gravă criză politică și economică și unde numeroși locuitori suferă din cauza lipsei alimentelor.

Aceasta s-a tradus în stradă prin numeroase manifestații care au devenit violente și au făcut 66 de morți și peste o mie de răniți, potrivit Parchetului. Aproape 3.000 de persoane au fost arestate, a făcut cunoscut ONG-ul venezuelean pentru apărarea drepturilor omului Foro Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri