Caută
Close this search box.

Analia Selis, în recital alături de celebri muzicieni argentinieni de tango

Muzicieni de tango de renume internațional vor susține un recital deschis publicului vineri, de la ora 18,00, în Park Lake Shopping Center, potrivit Asociației pentru Cultură și Tango.

Muzica va fi oferită de pianistul argentinian Mariano Castro și Cvartetul Passione. Invitata specială a serii este Analia Selis — originară din Argentina.

Potrivit organizatorilor, participarea la eveniment, ca dansator sau ca spectator, este deschisă. Sunt așteptați peste 80 de dansatori, reprezentanți ai școlilor de tango bucureștene și membri activi ai comunității de tango.

Mariano Castro, pianist argentinian Narcotango, a fost nominalizat de două ori la premiile Latin Grammy (în 2009 și 2010) pentru categoria Cel mai bun Album de Tango, cu același grup faimos. Nu numai cu Narcotango, dar și în calitate de pianist și chitarist solist, are la activ peste 25 de turnee internaționale în Europa, Statele Unite, Canada și America latină. În România a realizat aranjamentele muzicale pentru numeroase spectacole de tango, printre care Luna Tango Concert, Argentango, Tango Simfonic.

Analia Selis a obținut, în anul 1998, „Diploma de educatoare de muzică” la Universitatea de Muzică din San Miguel de Tucuman (Argentina), iar în anul 2002 a obținut „Diploma în Vocal Performance” la „Longy School of Music” (Boston, USA). În anul 2014 Analia se îndreaptă spre tango, realizând nenumărate spectacole și turnee — „Vă place tango?” „Tango Simfonic”, „ArgEnTango”.

Evenimentul organizat de Asociația pentru Cultură și Tango (A.C.T.) are ca scop promovarea tangoului către un public cât mai numeros și divers. În acest scop, organizația oferă cursuri gratuite de tango argentinian și dezvoltă proiecte culturale interdisciplinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri