Caută
Close this search box.

VIDEO. Un român s-a bătut cu teroriştii din Londra: Am băgat oamenii în brutărie

La locul atacurilor teroriste de la Londra, din noaptea de 3 spre 4 iunie, a fost şi un român. Bărbatul povesteşte că a reuşit chiar să-l lovească pe unul dintre terorişti. Românul a filmat momentele de groază din inima Londrei şi a postat înregistrarea pe o reţea de socializare.

„Mă aflam la muncă. Muncesc în tură de noapte la o brutărie legată de Piața Borough. Eram împreună cu colegii mei la masa de lucru, în fața noastră avem un geam foarte mare. Ne uitam pe stradă – era o agitație foarte mare, lumea fugea. I-am zis colegului meu croat să ieșim afară să vedem ce se întâmplă. Când am ieșit afară, au venit două femei și ne-au rugat să le lăsăm să intre în interior. Ne-au spus că undeva de la London Bridge spre Borough Market este un van, cu niște oameni în el, care coboară și bagă cuțitele în oameni.

Am ieșit afară să mă uit – nici femeile nu știau, erau dezorientate – și am luat cu mine două navete de plastic pentru pâine. Am ieșit afară. Undeva din partea dreaptă a brutăriei au început să fugă vreo zece persoane. Am intrat pe o alee, am mers puțin înainte, și pe partea stângă, pe o altă alee erau vreo patru persoane. Un domn venea spre mine și alți doi în lateralele lui și unul în spate. Cei doi din laterale au început să îl lovească cu cuțitul.

Atunci am aruncat cu o navetă, s-a ferit, iar când am aruncat a doua navetă i-a venit în cap unuia dintre ei – cel din partea dreaptă – și a căzut. Celălalt s-a repezit la mine.

Poliția îi urmărea și a început să spună prin portavoce: go, go, go! După ce am fugit de acolo am luat oameni de pe stradă și i-am băgat în brutărie”, a povestit Florin Morariu, pentru TVR.

FOTO: sputnik.md

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri