Un autocar s-a răsturnat vineri seara, pe DN 73A, în județul Brașov între Râșnov și Pârâul Rece, la kilometrul 12. Sunt rănite 20 de persoane, toate fiind conștiente, echipajele de intervenție lucrând pentru descarcerarea unei persoane, în timp ce o a doua a fost descarcerată deja. Autocarul avea documentele de transpot persoane în regulă.

Autocarul avea toate documentele de transport persoane în regulă, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție ,  Agerpres.

Autocarul, care are o capacitate de 48 de locuri, efectua o cursă ocazională de la București spre Râșnov și transporta 36 de persoane. Nu erau transportați copii.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat că șoferul deținea certificatul de clasificare emis de Registrul Auto Român conform căruia avea voie să transporte 48 de persoane, avea asigurare pentru persoanele transportate, licența de transport și diagrama în aparat.

Polițiștii urmează să stabilească cauzele producerii accidentului soldat cu 16 victime, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

„Este vorba despre un autocar cu pasageri adulți, care mergeau într-un team building, la o cabană din zona Bănicel. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele accidentului. Vom reveni cu informații”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

 

102 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =