Caută
Close this search box.

Cand jazzul se intalneste cu ritmul sud american

Ultimul concert al Big Bandului Radio din aceasta stagiune il are invitat pe percutionistul Gilberto Acen Ortega.

Nascut in Cuba – Havana – , cu un debut in spatiul muzical traditional si cel al armatei inca de la 16 ani, Ortega canta si se remarca in toata lumea participand la competitii si festivaluri internationale de jazz.

De aproape 10 ani, Gilberto Acen Ortega locuieste in Romania, colaborand cu numerosi cantareti romani – Analia Selis, Andrei Tudor, Ionel Tudor Band, Mandinga, Ștefan Bănică, Horia Brenciu, Connect-R, Alex Velea, Bosquito, Pepe și Andra, integrandu-se in spatiul nostru european, fiind pe drept invitat intr-o emisiune de „jazz pe romaneste” propusa si prezentata de Florian Lungu.

Proiectul „Auzul e un dar. nu.l ignora” sustinut de Televiziunea Romana si Radio Romania, inițiat de Asociația Audiologilor din România, cu scopul de a atrage atenția
asupra necesității unui program de screening auditiv național în
rândul nou-născuților din România este promovat de Big Bandul Radio in fiecare din concertele sale sustinute pe scena Salii Radio.

Asadar, JOI, 8 IUNIE 2017, ora 19 , sunteti asteptati la Sala Radio pentru o inedita atmosfera de ritm, armonie de jazz si virtuozitate instrumentala sustinute de Big Bandul Radio condus de Ionel Tudor si invitatul lor, Gilberto Acen Ortega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri