Caută
Close this search box.

Când Tudose ajunge ministru, societatea la care e angajată soția câștigă milioane de euro de la stat

Corina Tudose, soţia ministrului Mihai Tudose, avea un salariu de 5.000 de lei pe lună ca „asistent manager“ la societatea En Electric Proiect Office SRL.

Administratorul firmei spune că femeia lucra, de fapt, la Departamentul Ofertare Licitaţii. În 2015, în timpul primului mandat la Economie al lui Tudose, En Electric Proiect Office a prins în condiţii suspecte un contract de 6,5 milioane de euro pentru a construi reţeaua de canalizare a orașului Buşteni. Iniţial, licitaţia a fost anulată, apoi, la reluare, din cele şase oferte, cinci au fost anulate. Numai firma soţiei ministrului a rămas în picioare, potrivit romanialibera.ro.

Astfel, în primul mandat de ministru al lui Tudose (între decembrie 2014 și noiembrie 2015), En Electric Proiect Office a fost declarată câştigătoare a contractelor pentru reabilitarea/extinderea reţelei de apă în Buşteni – Prahova (28,1 milioane lei; data semnării: 14 ianuarie 2015), construirea unui complex sportiv în Turnu Măgurele (3,5 milioane lei; data semnării: 24 septembrie 2015), modernizare sursă captare apă Soveja-Vrancea (9,7 milioane lei, data semnării:
15 octombrie 2015).

În al doilea mandat (din februarie a.c. până în prezent), En Electric Proiect Office a obţinut contractul pentru construirea unei staţii de epurare în Rovinari – Gorj (2,4 milioane lei; data semnării: 22 martie 2017).

Singurul contract cu CNI al En Electric, în afara mandatelor lui Tudose, a fost semnat în august 2014, pentru reabilitarea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare la Azuga (6,3 milioane lei).

Până acum, în cele două mandate ale acestui demnitar, firma a câştigat contracte de zece milioane de euro de la Compania Naţională de Investiţii.

FOTO: evz.ro

Un răspuns

  1. 4-Basescu il acuza pe Iohannis de tradare (…)
    3-BOMBA. BĂSESCU propus ca PREMIER! (…)
    2-Băsescu DISTRUGE propunerile PSD: ”Premierul trebuie să fie SLUGA lui Dragnea”
    1- Basescu: va fi desmanat ca premier mumia lui Tuthankamon(…)
    __________–––––__________practic el se vedea noul pm , mai ales dupa cum ii murisera absolut toti laudatorii…Ar fi fost interesant-ca show- pe post de pm, „Mumia Cheala”, pentru ca -in general- chiar si mumiile de mii de ani sunt mai destepte, si-si pastreaza parul….Apoi el nu a fost propus ca pm ci s-a autopropus, chiar daca prin gura stramba a catorva lachei fie nemancati, fie santajabili… Desi tintea la post, stia ce-l asteapta, adica „sluga lui dragnea”, dar era chitit, dintr-o asa pozitie mai poate arunca (cu copitele) praf si pulbere peste dosarul Flota, acela un adevarat act de tradare*** si sabotare a economiei nationale, dar nu numai din partea sa, dar si a monicai machiavella, care-ca mai mare peste justitie- a dat un NUP, in cazul respectiv…Iar acum , trezit la realitate(desi avea zero sanse, la orice moment si citire) din dubla betie(bahica si a iluziei ca nu exista nimeni mai bun si mai potrivit ca el), deci trezit la realitate, cainele basset, plin deja de jigodie da si in turbare…(*** daca tot vorbim de tradare, ei bine, o cam facem -si stim bine – de peste 60 de ani, ne-am tradat istoria cu voievozi, domni si regi(Monarhii), care sunt singurele institutii create in jurul unui personaj, ce asigura stabilitatea pe secole, chiar pe milenii…Iar o tara stabila politic , cam fara exceptie, devine o economie de prima mana, iar prosperitatea solida ajunge si pana la cel mai neansemnat membru al societatii)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri