Caută
Close this search box.

Celebritățile cu cele mai mari venituri din ultimul an: P. Diddy, Beyonce și J.K. Rowling

Rapperul american Diddy ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite 100 de celebrități în ultimul an realizat de revista Forbes, fiind urmat de cântăreața Beyoncé și de scriitoarea J.K. Rowling, informează AFP.

Diddy, 47 de ani, pe numele său real Sean Combs și cunoscut la începutul carierei ca Puff Daddy, a încasat venituri de aproximativ 130 milioane de dolari în perioada iunie 2016 — iunie 2017, grație ultimului său turneu Bad Boy Family Reunion, unui parteneriat cu o companie producătoare de vodcă și vânzării unei treimi din linia sa vestimentară Sean John, potrivit clasamentului publicat luni de cunoscuta revistă.

Locul al doilea este ocupat de Beyoncé, cu încasări de 105 milioane, obținute în principal din turneul său încheiat la sfârșitul anului 2016, care i-a adus circa 250 de milioane de dolari brut.

Dacă adăugam veniturile obținute de către soțul ei, Jay Z, aflat pe poziția a 55-a în acest clasament, cu încasări de 42 de milioane, cuplul, care așteaptă în prezent nașterea unor gemeni, domină clasamentul Forbes.

Pe locul al treilea o regăsim pe scriitoarea britanică J. K. Rowling, cu încasări de 95 de milioane de dolari, grație succesului înregistrat de noua sa poveste „Harry Potter și Copilul Blestemat”, dar și de filmul „Fantastic Beasts”.

Ca în fiecare an, acest clasament este dominat de celebrități americane și este extrem de eclectic, reunind vedete din lumea sportului — cum ar fi starul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (pe locul al 5-lea, cu încasări de 93 de milioane de dolari) sau super starul NBA LeBron James (pe locul 10, cu 86 de milioane ), dar și celebrități mondene precum Kim Kardashian, pe locul 47, cu 45,5, milioane de dolari.

La 19 ani, Kylie Jenner — sora lui Kim Kardashian — aflată pe locul 59 în topul Forbes, este cea mai tânără celebritate a listei, în timp ce Paul McCartney (74 de ani) este decanul de vârstă al clasamentului, ocupând poziția a 32-a, cu încasări de 54 de milioane de dolari.

Trupa rock Guns N’Roses a intrat pentru prima dată în clasament, pe locul al 11-lea, cu venituri de 84 de milioane de dolari, după turneul care i-a reunit pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan pentru prima dată din 1993.

Lista conține, de asemenea, unele nume din radioul și televiziunea americană ale căror venituri au crescut o dată cu campania prezidențială a lui Donald Trump. Printre acestea se numără prezentatorul de radio Rush Limbaugh, cunoscut și ca autor al unei populare serii pentru copii, care ocupă alături de Guns N’Roses, locul 11, sau fosta vedetă a postului Fox News, comentatorul politic Bill O’Reilly, aflat pe locul 71 în clasamentul Forbes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri