Caută
Close this search box.

Diane Keaton, distinsă pentru întreaga activitate și omagiată de actorii de la Hollywood

Regizorul Woody Allen a avut joi seară o apariție publică rarisimă la Los Angeles, alături de numeroase vedete din mai multe generații, unde Diane Keaton a primit AFI (American Film Institute) Life Achievement Award, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Dolby Theatre, relatează Variety.

 

În prezentarea pe care i-a făcut-o fostei sale partenere, el a afirmat că „aceasta este o femeie care este foarte bună în tot ce face”.

„Diane Keaton și cu mine ne știm de multă vreme”, a spus el, însă nu s-a sfiit să o ironizeze, afirmând de pildă că a avut relații cu bărbați „care erau cei mai carismatici de la Hollywood și care mereu au părăsit-o”.

Woody Allen nu a fost singurul care și-a permis astfel de ironii, iar actrița a asistat la toate fără a-și pierde buna dispoziție. Martin Short și Steve Martin au deschis seara cu un număr muzical la pian, iar Short a spus: „Diane, ce onoare trebuie să fie pentru tine. Îmi amintesc când am avut și eu parte de ea”.

La rândul lui, Steve Martin a vorbit despre unul dintre sfaturile pe care i le-a dat Diane Keaton: „Să fii drăguț nu te costă nimic, spre deosebire de donațiile caritabile”.

Jane Fonda a pomenit despre dragostea pentru pălării a lui Diane Keaton, afirmând că „acest premiu va fi foarte bun pentru a agăța pălării în el”.

Fonda a spus că s-a îmbrăcat în alb pentru a omagia pe Keaton. „Albul nu este doar culoarea cabinetului lui Donald Trump”, a spus actrița, într-unul dintre puținele comentarii politice ale serii.

Warren Beatty a spus că a venit să-i mulțumească lui Diane Keaton pentru arta și prietenia ei, în timp ce Al Pacino, care a rememorat faptul că a jucat împreună cu actrița în „The Godfather”, a relatat că aceasta i-a spus: „Orice ai face, să nu zici că ești un artist”. Apoi i-a spus lui Keaton cu o voce plină de emoție: „Tu ești o artistă, o mare artistă”.

De la ceremonie nu au lipsit nici Mereyl Streep sau Morgan Freeman, dar au fost prezenți și actrițe mai tinere precum Rachel McAdams, Emma Stone, Reese Witherspoon și Lisa Kudrow, care au vorbit despre sfaturile primite de la actriță.

Diane Keaton nu a mai ținut discursul pe care-l pregătise pentru această ocazie, afirmând că este prea mult. „Noaptea asta este uimitoare. Nu voi ține un discurs”, a spus ea. În schimb a cântat „Seems Like Old Times”, un memento al rolului ei din „Annie Hall”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri